På den sidste dag! Spændende anmeldelse af Drupa 2024

Som en storslået begivenhed i trykkeri- og emballageindustrien markerer Drupa 2024 officielt den sidste dag. I løbet af denne 11-dages udstilling var IECHO-standen vidne til udforskningen og uddybningen af ​​emballage- og etiketteringsindustrien, såvel som mange imponerende demonstrationer på stedet. og interaktive oplevelser.

2-1

Spændende gennemgang af udstillingsstedet

På udstillingen tiltrak en højtydende digital laserbehandlingsplatform, LCT-laserskæremaskinen, stor opmærksomhed. Denne enhed integrerer automatisk fremføring, automatisk afvigelseskorrektion, laserflyvende skæring og automatisk affaldsfjernelse, hvilket giver en højere kvalitet og hurtig ordreleveringsløsning til etikettrykindustrien.

PK4 og BK4 har små batch- og multi-kreative produktionskapaciteter, der opnår en perfekt kombination af digitale produktionsløsninger og kreativt design, hvilket giver brugerne innovative og effektive produktionsmetoder.

11

Industriel transformation og industriudsigter

Ved Drupa 2024 gennemgår trykkeribranchen en dyb industriel transformation. Over for nye teknologier og krav er, hvordan trykkerier reagerer og griber muligheder, blevet fokus for industriens opmærksomhed. Drupa varsler udviklingstendensen inden for printteknologi i de næste fire til fem år og undersøger også markedets efterspørgsel efter udstillere i de kommende år. Trykningsindustrien er under industriel transformation, med et enormt potentiale for funktionelt print, 3D print, digital print, emballage print og label print.

Som et af højdepunkterne på udstillingen viser IECHO styrken af ​​teknologisk innovation og industriens banebrydende teknologi og pegede på retningen for industriens udvikling.

3-1

Drupa 2024 slutter officielt i dag. På udstillingens sidste dag inviterer IECHO dig oprigtigt til at besøge Hall 13 A36 og være vidne til den sidste spænding.

IECHO er forpligtet til at levere innovative printteknologiløsninger til globale kunder. Med stærke forsknings- og udviklingskapaciteter og kontinuerlig teknologisk innovation har IECHO etableret et godt brand i branchen og blevet en betroet partner for globale brugere.


Posttid: 07-jun-2024
  • facebook
  • linkedin
  • kvidre
  • youtube
  • instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

sende oplysninger