Usoro IECHO PK4: Nkwalite ọhụrụ nke ọnụ ahịa dị irè nke ụlọ ọrụ mgbasa ozi na label

N'isiokwu ikpeazụ, anyị mụtara na usoro IECHO PK bụ ihe dị oke ọnụ ahịa maka mgbasa ozi na ụlọ ọrụ labelụ. Ugbu a, anyị ga-amụta banyere usoro PK4 kwalitere. Ya mere, ihe nkwalite e mere na PK4 dabere na usoro PK?

1. Nweta nkwalite mpaghara nri

Nke mbụ, mpaghara nri nke PK4 nwere ike ịkwaga ruo 260Kg / 400mm. Nke a pụtara na PK4 nwere ikike ibu ibu na oke ịkpụ, na-enye ndị ọrụ ohere dị mma na mgbanwe.

图片7

2. Nkwalite akụrụngwa:

Site na ịcha nso nke ihe ahụ, isiokwu ikpeazụ anyị kwuru na usoro PK nwere ike izute ihe mmado dị ka PP akwụkwọ mmado, akara, akwụkwọ mmado ụgbọ ala na ihe ndị ọzọ dị ka bọọdụ KT, akwụkwọ mmado, mpempe akwụkwọ, broshuọ, kaadị azụmahịa, kaadiboodu akwụkwọ corrugated, tụgharịa ọkọlọtọ n'ime oke nha, wdg, na usoro IECHO PK4 nwekwara ike gboo mkpa igbuchapụ ahaziri gị niile.

图片8

PK4 ka emelitere n'ụzọ zuru ezu na usoro nke ịkpụ ngwaọrụ.IECHO PK4 usoro na dakọtara na 5 ngwaọrụ. N'ime ha, DK1 na DK2 na-ezute mbepụ n'ime 1.5 mm na 0.9 mm n'otu n'otu. Anyị nwere ike n'ụzọ ziri ezi na ngwa ngwa mezue ọnwụ nke ọtụtụ akwụkwọ mmado na katọn.

图片9

The EOT nwere ike izute ọnwụ chọrọ nke ihe na a ọkpụrụkpụ nke na-erughị ma ọ bụ hà 15mm na dịtụ elu ekweghị ekwe, dị ka corrugated akwụkwọ, KT osisi, ụfụfụ osisi, plastic, isi awọ kaadiboodu, na na.

图片11 图片10

Na crease ngwá ọrụ, nke nwere ike iji bee corrugated igbe na katọn dị ka ihe ọkpụrụkpụ na EOT ma ọ bụ DK1. A nwekwara ike dochie ngwá ọrụ ahụ na otu V-cut ngwá ọrụ na-eji otu akụkụ abụọ na nke abụọ, ma nwee ike mezue ịkpụ ihe n'ime 3mm iji gboo mkpa dị iche iche. Ọ nwekwara ike dochie ya na PTK iji mezue perforation na katọn.

图片12

Tụkwasị na nke ahụ, e nwere ngwá ọrụ zuru ụwa ọnụ nke nwere ike ịkwado otu-ply eluigwe na ala na-egbutu ngwá ọrụ na EOT, UCT, KCT, na 450W router. Ịgbakwunye ngwá ọrụ zuru ụwa ọnụ na elu elu nwere ike ime ka ọkpụkpụ dị elu nke ihe dị na 16MM, na-enye ohere maka ya. na akpaghị aka na-aga n'ihu ọnwụ nke vetikal corrugated, acoustic panel, na KT mbadamba n'ime 16MM.N'iji ya na 450W rawụta, ọ nwekwara ike mezue ọnwụ nke MDF na acrylic na elu hardness.

图片13

3, Usoro nkwalite: The PK4 usoro nwekwara mma nke ukwuu na okwu nke nkà na ụzụ. Ihe ịrụ ụka adịghị ya na mkpuchi mkpuchi zuru oke ga-eweta ịdịmma na arụmọrụ dị elu na ụlọ ọrụ mgbasa ozi na akara.

Dị ka ngwaahịa nkwalite nke ụlọ ọrụ mgbasa ozi na labelụ, usoro IECHO PK4 ka emelitere nke ọma na mpaghara nri, ngwaọrụ ịkpụ, na usoro. Ya ike ibu-ebu ike na obosara ịcha nso, ọgaranya ngwá ọrụ nhọrọ, na keukwu usoro mkpuchi, karịsịa maka ndị ahịa na-achọ elu na-eri-irè ngwọta na keukwu ngwọta, na IECHO PK4 usoro bụ ihe ịrụ ụka adịghị ya na ezigbo nhọrọ.


Oge nzipu: Sep-18-2024
  • facebook
  • njikọ
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

zipu ozi