O e su'e se fa'aputu katoni taugofie ma se vaega la'ititi?

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekinolosi, o le gaosiga faʻaautomatika ua avea ma filifiliga lauiloa mo le au gaosi oloa laiti. Ae ui i lea, i totonu o le tele o masini gaosiga otometi, pe faʻafefea ona filifili se masini e talafeagai mo a latou lava gaosiga manaʻoga ma mafai ona ausia le maualuga o le tau-lelei o se luʻitau tele mo le tele o tagata gaosi oloa laiti. I aso nei, seʻi o tatou talanoaina mea tatou te taulaʻi i ai i le gaosiga o vaega laiti? Ma faʻafefea ona filifili se masini tipi pusa pepa talafeagai?

2.23-1

Muamua, o le uiga o le gaosiga o vaega laiti o le aofaʻi o gaosiga e laʻititi laʻititi, o lea o manaʻoga mo meafaigaluega gaosiga e maualuga tele. Pe a filifilia masini, matou te gauai atili atu i mea e pei o le faʻatinoga, lelei, tulagavae, ma tau tausiga. Faatasi ai ma i latou, o se tulagavae laʻititi ma masini faʻaautomatika o le filifiliga sili lea mo le tele o gaosiga laiti.

Lona lua, o le autu o le gaosiga otometi o loʻo taoto i le mafai ona faʻatinoina otometi gaioiga e pei o le utaina, tipiina, ma le mauaina, ma maua ai le gaosiga e le faʻaaogaina. O le mea lea, o le masini tipi ma se meaʻai fafaga ma fafaga faʻapitoa, tipi, ma le mauaina ua avea ma meafaigaluega talafeagai mo le tele o gaosiga laiti. O ia meafaigaluega e mafai ona faʻaleleia atili ai le gaosiga o le gaosiga, faʻaitiitia le tau o tagata faigaluega, ma faʻaitiitia ai foi le aʻafiaga o tagata i le lelei o le gaosiga.

E le gata i lea, mo tagata gaosi oloa, o le ausiaina o suiga saoloto i le va o poloaiga eseese o se luitau tele foi. I le taimi nei, o se masini tipi faʻatasi ma le faʻaogaina o le vaʻaia ma le QR code scan e avea ma mea taua. O lenei ituaiga masini e mafai ona ausia le fesuiaiga saoloto i le va o poloaiga eseese e aunoa ma le faʻaogaina o le tusi lesona, faʻaleleia atili le lelei o le gaosiga ma faʻaitiitia le tau o gaosiga.

Ma le mea mulimuli, mo mea eseese ma faiga tipi, o se masini tipi e mafai ona fetaui ma meafaigaluega tipi eseese e tutusa le taua. E mafai ona otometi ona suʻe ma suʻesuʻeina le tipiina, faʻapipiʻi, slotting, ma isi, faʻataunuʻuina faiga tipi eseese mo mea eseese. E le gata ina faʻaleleia le gaosiga o le gaosiga, ae faʻamautinoa foi le lelei o le gaosiga.

I se aotelega, o se masini tipi taugofie e taua tele mo tagata gaosi oloa. Ole PK fa'asologa o masini tipiina na fa'alauiloa e IECHO e fetaui lelei ma mea uma e mana'omia i luga. E le gata o loʻo nofoia se vaega laʻititi ma e maualuga lona tulaga o masini, ae e sau foʻi ma le vaʻaia o le vaʻaia ma le QR code scanning galuega, lea e mafai ona maua ai le fesuiaʻiga saoloto o poloaiga eseese ma fetaui ma meafaigaluega tipi eseʻese e ausia ai faiga tipi eseese mo mea eseese.

2.23-2

IECHO PK fa'asologa


Taimi meli: Feb-23-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Fa'asoa i la matou nusipepa

auina atu faamatalaga