Fuafuaga a le lalolagi | Na maua e IECHO le 100% tutusa o ARISTO

O loʻo faʻamalosia malosi e le IECHO le taʻiala faʻavaomalo ma faʻamanuiaina ARISTO, o se kamupani Siamani ma se talafaasolopito umi.

I le masina o Setema 2024, na faʻasalalau ai e le IECHO le mauaina o le ARISTO, o se kamupani masini faʻamaonia ua leva ona faʻamautuina i Siamani, o se mea taua tele o lana fuafuaga faʻavaomalo, lea e faʻamalosia atili ai lona tulaga i le maketi o le lalolagi.

7

Ata fa'avae o le Fa'atonu Pule o le IECHO Frank ma le Fa'atonu Pule ARISTO Lars Bochmann

ARISTO, faʻavae i le 1862, lauiloa mo le faʻaogaina o tekonolosi ma le gaosiga o Siamani, o se tagata gaosi Europa o masini saʻo ma se talafaasolopito umi. O lenei mauaina e mafai ai e le IECHO ona faʻaaogaina le poto masani a ARISTO i le gaosiga o masini ma tuʻufaʻatasia ma ona lava gafatia fou e faʻaleleia ai le tulaga tekonolosi o oloa.

 

Le taua tele o le mauaina o ARISTO.

O le mauaina o se laasaga taua i le fuafuaga faʻavaomalo a le IECHO, lea na faʻalauiloaina ai le faʻaleleia o tekinolosi, faʻalauteleina o maketi ma faʻailoga.

O le tu'ufa'atasiga a le ARISTO fa'atekonolosi fa'a'oti ma le atamai fa'atekonolosi a le IECHO o le a fa'alauiloa fa'atekinolosi fou ma fa'aleleia oloa a le IECHO i le lalolagi atoa.

Faatasi ai ma le maketi Europa a ARISTO, IECHO o le a ulufale atu i le maketi Europa sili atu ona lelei e faʻaleleia ai le tulaga o maketi i le lalolagi ma faʻaleleia le tulaga faʻavaomalo.

ARISTO, o se kamupani Siamani e umi se tala faasolopito, o le a iai se tau fa'ailoga malosi e lagolagoina ai le fa'alauteleina o maketi a le IECHO i le lalolagi atoa ma fa'aleleia ai le fa'atauva fa'ava-o-malo.

O le mauaina o le ARISTO o se laasaga taua i le fuafuaga faʻavaomalo a le IECHO, e faʻaalia ai le naunautaiga mausali a le IECHO e avea ma taʻitaʻi o le lalolagi i le tipiina o numera. E ala i le tu'ufa'atasia o galuega taulima a ARISTO ma le fa'afouga a le IECHO, ua fuafua le IECHO e fa'alautele atili lana pisinisi i fafo ma fa'aleleia atili lona fa'atauva i maketi o le lalolagi e ala i tekonolosi, oloa ma auaunaga.

Frank, le Pule Sili o le IECHO na taʻua o ARISTO o se faʻailoga o le agaga faʻapisinisi Siamani ma galuega taulima, ma o lenei mauaina e le gata o se tupe faʻaalu i ana tekinolosi, ae o se vaega foi o le faʻamaeʻaina o fuafuaga faʻavaomalo a le IECHO. O le a fa'aleleia atili ai le fa'atauva a le IECHO i le lalolagi atoa ma fa'ata'atia le fa'avae mo le fa'aauauina o le tuputupu a'e.

Lars Bochmann, le Pule Sili o ARISTO na fai mai, "I le avea ai o se vaega o le IECHO, matou te fiafia. O lenei tu'ufa'atasiga o le a aumaia ai avanoa fou, ma matou te tulimatai atu e galulue fa'atasi ma le vaega a le IECHO e fa'alauiloa tekinolosi fou. Matou te talitonu e ala i le galulue faʻatasi ma le tuʻufaʻatasia o punaoa, e mafai ona matou tuʻuina atu oloa ma auaunaga sili atu i tagata faʻaoga lalolagi. Matou te tulimatai atu i le fatuina o le tele o le manuia ma avanoa i lalo o le felagolagomai fou "

IECHO o le a tausisi i le "BY YOUR SIDE" taʻiala, tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa ma auaunaga sili atu mo tagata faʻaoga i le lalolagi, faʻalauiloaina fuafuaga faʻavaomalo, ma taumafai e avea ma taʻitaʻi i le lalolagi tipi numera numera.

E uiga ia ARISTO:

logo

1862:

1

ARISTO na faavaeina i le 1862 e pei o Dennert & Pape ARISTO -Werke KG i Altona, Hamburg.

Gaosi meafaigaluega e fua ai le sa'o maualuga e pei o Theodolite, Planimeter ma Rechenschieber (pule fa'ase'e)

1995:

2

Talu mai le 1959 mai le Planimeter i le CAD ma faʻapipiʻiina i se faiga faʻaonaponei faʻaonaponei faʻatonutonu i le taimi, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau eseese.

1979:

4

ARISTO ua amata ona atia'e ia lava iunite faaeletonika ma le pulea.

 

2022:

3

O le tipi sa'o maualuga mai le ARISTO o lo'o i ai se iunite fa'atonutonu fou mo fa'ai'uga tipi vave ma sa'o.

2024:

7

Na maua e le IECHO le 100% tutusa a ARISTO, ma avea ai ma lala atoa o Asia.


Taimi meli: Sep-19-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Fa'asoa i la matou nusipepa

auina atu faamatalaga