Na toe asiasi Headone i le IECHO e faʻalauteleina le galulue faʻatasi ma fefaʻatauaʻiga i le va o itu e lua

I le aso 7 o Iuni, 2024, na toe sau ai le kamupani Korea Headone i IECHO. I le avea ai o se kamupani e sili atu i le 20 tausaga o le poto masani i le faʻatau atu o masini lolomi ma tipiina masini i Korea, Headone Co., Ltd o loʻo i ai se igoa taʻutaʻua i le tulaga o le lolomiina ma le tipiina i Korea ma ua faʻaputuina le tele o tagata faʻatau.

3-1

O le asiasiga lona lua lea i Headone e malamalama ai i oloa a le IECHO ma laina gaosiga. E le gata ina mana'o Headone e fa'amalosia atili le so'otaga felagolagoma'i ma le IECHO, ae fa'amoemoe fo'i e tu'uina atu i tagata fa'atau se malamalamaga sili atu ma le loloto o oloa a le IECHO e ala i asiasiga i luga ole laiga.

O le faagasologa atoa o le asiasiga e vaevaeina i ni vaega se lua: Falegaosi asiasiga ma le tipi tipi.

Na taʻitaʻia e le aufaigaluega a le IECHO le 'au Headone e asiasi i le gaosiga o laina o masini taʻitasi, ma le r&d site ma le tuʻuina atu o nofoaga. O lenei mea na maua ai e Headone le avanoa e malamalama patino ai i le gaosiga o gaosiga ma tulaga faʻapitoa o oloa IECHO.

E le gata i lea, o le au muamua-faʻatau atu a le IECHO na faia le faʻataʻitaʻiga tipiina o masini eseese i mea eseese e faʻaalia ai le faʻaaogaina moni o masini. Na fa'aalia e tagata fa'atau le fa'amalieina maualuga i ai.

Ina ua uma le asiasiga, Choi in, le taitai o Headone, na tuuina atu se faatalanoaga i le maketi maketi a le IECHO. I le faatalanoaga, na faasoa atu ai e Choi le tulaga oi ai nei ma le lumanai gafatia o le lomitusi Korea ma le tipiina maketi, ma faaalia le faamaoniga o le Fua a le IECHO, R&D,Machine tulaga lelei, ma Ina ua uma-faatauina auaunaga. Fai mai a ia, “O lo’u taimi lona lua lenei e asiasi ma aoao ai i le laumua o le IECHO. Na matua faagaeetia lava aʻu i le toe vaʻaia o faʻatonuga gaosiga ma uta a le falegaosimea a le IECHO, faʻapea foʻi ma le suʻesuʻeina ma le loloto o le vaega R&D i vaega eseese.

1-1

Ina ua oo mai i le galulue faatasi ma le IECHO, Choi i fai mai: "IECHO o se kamupani sili ona tuuto, ma o oloa foi e fetaui ma manaoga o tagata faatau i le maketi Korea. Matou te matua faamalieina i le maeʻa -faʻatau auaunaga. IECHO's after-sales team e tali atu i le vaega i se taimi vave e mafai ai. Pe a feagai ma faʻafitauli faigata, o le a oʻo mai foi i Korea e foia vave.

O lenei asiasiga o se laasaga taua i le faʻalolotoina o Headone ma le IECHO. O loʻo faʻamoemoe e faʻaleleia le galulue faʻatasi ma le atinaʻeina o itu e lua i le tulaga o lomitusi numera ma tipi. I le lumanaʻi, matou te tulimatai atu e vaʻai i le tele o le galulue faʻatasi i le va o itu e lua i tulaga o faʻatekonolosi fou ma le faʻalauteleina o maketi.

2-1

I le avea ai o se kamupani e iai le poto masani i masini lomitusi numera ma tipi, o le a faʻaauau pea ona tuuto Headone i le tuʻuina atu o tagata faʻatau oloa ma auaunaga maualuga. I le taimi lava e tasi, o le IECHO o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia suʻesuʻega ma atinaʻe, faʻaleleia le lelei o oloa, ma faʻaleleia auaunaga faʻatau atu e tuʻuina atu ai tagata faʻatau i le lalolagi i oloa sili atu ona lelei ma auaunaga sili atu.


Taimi meli: Iuni-13-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Fa'asoa i la matou nusipepa

auina atu faamatalaga