IECHO NEWS|O le nofoaga a'oa'oga o le LCT ma le DARWIN laser die-cutting system

Talu ai nei, na faia ai e le IECHO se aʻoaʻoga i faʻafitauli masani ma fofo o le LCT ma le DARWIN laser die-cutting system.

1-1

Fa'afitauli ma Fofo o le LCT laser die-cutting system.

Talu ai nei, o nisi o tagata faʻatau na lipotia mai i le taimi o le tipiina, o le LCT laser die-cutting machine e faigofie i le faʻafitauli o le mu pepa pito i lalo i le amataga. fa'afitauli e fa'apea:

1.Customer parameter debugging e le sa'o

2. Meatotino

3.E maualuga tele le seti o le mana amata

I le taimi nei, o nei faʻafitauli ua maeʻa ona foia.

2-1

fofo:

1.Software optimization amata galuega

2.Optimization o otaota-mama Mechanism

 

Le faʻalauiloaina o le tupulaga fou LCT laser mate-oti masini

I le afa lona lua o lenei tausaga, o le a faalauiloa e le IECHO se augatupulaga fou o le LCT laser die-cutting machine. O le faʻataʻitaʻiga fou o le a feagai ma le tele o faʻafouga polokalama e faʻaleleia ai le gaosiga lelei ma le saʻo. I le taimi lava e tasi, o le tele o mea faʻapitoa o le a faʻaopoopoina i meafaigaluega, e aofia ai le faʻafouina o le fausaga o otaota e faʻafetaui ai manaʻoga faʻapitoa faʻapitoa.

Le aʻoaʻoga ma galuega faʻafeiloaʻi o le DARWIN laser die-cutting system

I le faaopoopo atu i le LCT masini tipi leisa, IECHO foi faatulagaina aoaoga i le DARWIN laser mate-oti faiga. I le taimi nei, ua faʻafouina Darwin i le lona lua o augatupulaga, ma le lona tolu o augatupulaga o le a faʻalauiloaina i le afa lona lua o le tausaga.

3-1

Darwin ua mamanuina mo le gaosiga o vaega laiti, faʻapitoa faʻapitoa, ma faʻatonuga e manaʻomia ona vave tuʻuina atu e foia ai le mamafa o le tuʻuina atu o pisinisi, lea e mafai ona oʻo atu i le 2000 / h. E ala i le 3D INDENT tekinolosi faʻavaeina e le IECHO, o laina creasing e mafai ona saʻo. lolomi i luga o ata tifaga, ma o le faagasologa o le gaosiga o le tipiina numera oti e na o le 15 minute, lea e mafai ona faia i le taimi e tasi i le taimi o le lomitusi process.Through le faiga Feeder, o le pepa e ui atu i le nofoaga creasing numera, ma ina ua uma ona faamaeaina le faagasologa creasing, e tuusao. ulufale i le laser module iunite.

O le I Laser CAD polokalama faʻapipiʻiina e le IECHO ma faʻamaopoopoina faʻatasi ma leisa maualuga ma mea faʻapipiʻi maualuga e saʻo ma vave faʻamaeʻaina le tipiina o foliga pusa. O lenei mea e le gata ina faʻaleleia ai le gaosiga o le gaosiga, ae faʻatautaia foʻi foliga faʻalavelave lavelave i luga o meafaigaluega tutusa. O lenei mea e mafai ai e le tagata fa'atau mana'oga eseese ona fa'afetaui ona mana'oga e sili atu ona fetu'una'i ma vave.

4-1

I se faapuupuuga, o lenei aʻoaʻoga e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau se auala e foia ai le faʻafitauli ma tuʻuina atu manatu fou mo le lelei ma le faʻafaigofieina o le gaosiga. IECHO o le a faʻaauau pea ona faʻalauiloa atili oloa fou ma auaunaga i le lumanaʻi, faʻateleina le faʻaogaina ma le taua i le fale gaosi oloa faʻasalalau.

 


Taimi meli: Me-17-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Fa'asoa i la matou nusipepa

auina atu faamatalaga