TAE GWANG 'au asiasi IECHO e fa'atuina le galulue fa'atasi

Talu ai nei, na asiasi atu ai taʻitaʻi ma faʻasologa o tagata faigaluega taua mai TAE GWANG i IECHO. TAE GWANG o loʻo i ai se kamupani malosi malosi ma 19 tausaga o le tipiina o le poto masani i le pisinisi ie i Vietnam, TAE GWANG faʻatauaina tele le atinaʻeina o le IECHO i le taimi nei ma le lumanaʻi. Na latou asiasi i le laumua ma le falegaosimea a le IECHO ma sa faia ni fefa'ataua'iga loloto ma le IECHO i nei aso e lua.

Mai Me 22-23, TAE GWANG 'au asiasi i le laumua ma le falegaosimea o le IECHO i lalo o le mafanafana o le taliaina o le aufaigaluega IECHO. Na latou aʻoaʻoina auʻiliʻili le laina gaosiga o le IECHO, e aofia ai le faʻasologa o le tasi-layer, faʻasologa o le tele-layer, ma laina faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma fale teu oloa faʻapitoa ma faʻagasologa o felauaiga. O masini a le IECHO o loʻo gaosia i luga o se faʻatonuga o loʻo i ai nei, ma o le aofaʻi faʻaletausaga e tuʻuina atu e tusa ma le 4,500 iunite.

2

E le gata i lea, na latou asiasi atu foi i le fale faʻaaliga, lea na faia ai e le au faʻatau muamua a le IECHO faʻataʻitaʻiga i le tipiina o aʻafiaga o masini eseese ma mea eseese. O le au tekinisia mai kamupani e lua sa faia foi talanoaga ma aʻoaʻoga.

I le fonotaga, na faʻaalia ai e le IECHO faʻamatalaga auiliili e uiga i le atinaʻeina o tala faʻasolopito, fua, manuia, ma le lumanaʻi atinaʻe fuafuaga. TAE GWANG 'au ua faaalia le faamalieina maualuga i le malosi atinae o IECHO, tulaga lelei o oloa, au auaunaga, ma le atinae i le lumanai, ma faaalia lona naunautaiga mausali e faatuina le galulue faatasi umi. Ina ia faʻaalia le faʻafeiloaʻiga ma le faʻafetai o TAE GWANG ma lana 'au, o le au muamua faʻatau atu o IECHO faʻapitoa faʻapitoa i le keke faʻatusa faʻatasi. O le taʻitaʻi o IECHO ma TAE GWANG na tipi faʻatasi, ma fatuina se siosiomaga olaola i luga o le saite.

1

Ina ia faʻaalia le faʻafeiloaʻiga ma le faʻafetai o TAE GWANG ma lana 'au, o le au muamua faʻatau atu o IECHO faʻapitoa faʻapitoa i le keke faʻatusa faʻatasi. O le taʻitaʻi o IECHO ma TAE GWANG na tipi faʻatasi, ma fatuina se siosiomaga olaola i luga o le saite.

4

O lenei asiasiga e le gata na faalolotoina ai le malamalama o itu e lua, ae na saunia ai foi le auala mo le galulue faatasi i le lumanai. I le vaitau na sosoo ai, na asiasi atu ai foi le au TAE GWANG i le ofisa autu o le IECHO e talanoaina mataupu patino mo le galulue faatasi. Ua faaalia e itu e lua o latou faamoemoega ina ia ausia se atinae manumalo i le galulue faatasi i le lumanai.

3

O le asiasiga ua tatalaina ai se mataupu fou mo le galulue faatasi atili i le va o TAE GWANG ma IECHO. O le malosi ma le poto masani o TAE GWANG o le a mautinoa lava e maua ai le lagolago malosi mo le atinaʻeina o le IECHO i le maketi Vietnamese. I le taimi lava e tasi, o le tomai faʻapitoa a le IECHO ma tekinolosi na tuʻuina atu ai foi se lagona loloto i luga o TAE GWANG . I le lumanaʻi galulue faʻatasi, e mafai e itu e lua ona ausia le manuia faʻatasi ma manumalo - manumalo iʻuga ma faʻalauteleina faʻatasi le alualu i luma o le pisinisi ie.

 


Taimi meli: Me-28-2024
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Fa'asoa i la matou nusipepa

auina atu faamatalaga